Dominic Scott

Gostilna Logar

Če vas med vožnjo po obrobju Ljubljanske kotline pot popelje čez vas Hotemaže, boste na levi strani ceste Kranj – Jezersko naleteli na gostilno Logar, ki stoji na lepem mestu, z razgledom na okoliške hribe in pokrajinske lepote Gorenjske. Če vam med izletom po mnogih bližnjih turističnih točkah zakruli želodec, vas vabimo na kosilo, malico, pico iz krušne peči ali le na kratek postanek in kozarec dobrega vina.

Želja po odprtju gostilne je v družini Logar tlela že dlje časa in s trdim delom se nam je leta 1997 tudi uresničila. Od takrat s ponosom ohranjamo tradicijo družinske gostilne.

Okolica gostilne je primerna za sprehode, tek, kolesarjenje, tenis, v hladnejših časih leta tudi za smučanje na Krvavcu in turno smučanje ali sankanje na Jezerskem. Če se med mnogimi aktivnostmi, ki jih nudi bližnja okolica, utrudite, so vam na voljo naše sobe – med daljšimi izleti si lahko spočijete kar čez noč, dobrodošli pa ste tudi, da si privoščite le krajši ali daljši popoldanski počitek. Na našem velikem parkirišču bomo vedno našli prostor tudi za vaš avto.

SKUPINE

Zavedamo se, kako pomembna so praznovanja posebnih dogodkov, zato vam z veseljem priskočimo na pomoč pri organizaciji praznovanj rojstnih dni, svetega krsta, obhajila, birme, raznih obletnic ali pogrebščin. Vašim željam bomo po najboljših močeh poskusili ustreči in se vam prilagoditi, saj nam je v čast, da smo lahko del vašega praznovanja. Za ponudbo in rezervacijo nas pokličite in pripravili vam bomo meni po želji. V notranjem delu se nahajata dve jedilnici, v vsaki lahko postrežemo 40 ljudem in manjša soba, ki lahko gosti 14 oseb. V toplejših dneh sta na voljo tudi dve zunanji terasi, za 34 in 12 oseb.

Dominic Scott
catering Logar

Catering

Včasih se znajdemo na dogodku, kjer preprosto ni časa ali volje, da bi razmišljali, s čim bi napolnili želodce. Brez skrbi, z veseljem za vas poskrbimo tudi na športnih dnevih, piknikih ali na praznovanju rojstnih dni. Medtem ko uživate v druženju, bomo mi poskrbeli, da nihče ne bo ostal lačen – pripeljemo, postrežemo, pospravimo, odpeljemo!